Camerabewaking – Pro line

Onze Seegle Pro Line biedt in de eerste plaats alles wat onze Seegle Advanced Line te bieden heeft. Bezoek onze pagina Seegle Advanced Line voor meer info.

Camerabewaking Advanced line

Een beveiligingscamera voor hoge risico’s is voer voor een specialist

Seegle Security uit Roeselare gaat steeds uit van een risicoanalyse bij elke opdracht voor beveiliging. Of het nu een combinatie is van inbraakbeveiliging, camerabeveiliging of brandpreventie of slechts één van deze elementen, u bekomt steeds een voorstel op maat. Bij hoge risico’s opteren we voor een combinatie van state-of-the-artproducten en een alarminstallatie die diverse systemen combineert. Camerabeveiliging is wel een must voor hogere risico’s en aan te raden als u een tweede verblijf of bedrijfspand wil beveiligen. Het laat toe om preventief te werken en inbraken, branden of diefstallen te voorkomen of te detecteren. U bekomt een oplossing op maat waarmee u alle wettelijke verplichtingen nakomt.

 

Modulaire opstelling mogelijk

Afhankelijk van de aard van uw activiteiten verschilt uw behoefte aan camerabewaking. Een winkel stelt het vaak op prijs om zowel de omgeving, de showroom als de stock met een beveiligingscamera te screenen. In productiebedrijven is toezicht op de werkvloer, in de kantoren en op de toegangswegen dikwijls aangewezen. De Seegle Pro Line laat een modulaire benadering toe en biedt opties en oplossingen voor kleine en grote sites, voor kleine en grote aantallen klanten, bezoekers en werknemers en voor één of meerdere locaties.

Uw camera beveiliging als werkinstrument

Het is mogelijk om de informatie die uw camerabewaking u aanlevert aan te wenden om uw productiviteit te verhogen. Het systeem is perfect geschikt voor tijdsregistratie. Bij hoge risico’s vermijdt u vervelende controles aan de ingang door systemen die werken met biometrie of gezichtsherkenning. Gedaan met de vervelende administratie rond codesleutels en het gedoe bij verlies ervan. Bovendien zorgen wij ervoor dat u alle regels inzake privacy en wetgeving respecteert.

Maar dat is lang niet alles: tellen van klanten, video analyses, bewijsmateriaal opzoeken, nummerplaatherkenning, probleem detectie en analyse, gedragsanalyse… Dankzij onze geavanceerde softwarepakketten bekomt u een brede waaier aan tools die uw professionaliteit maximaliseren.
Menu