Camerabewaking – Advanced line

Camera’s zorgen voor veiligheid

Zou u zich graag echt veilig voelen en zien wat er bij u thuis, in uw tweede verblijf en/of in uw zaak gebeurt, waar u ook bent? Doe dan beroep op Seegle Security uit Roeselare. Een inbraak, een verdachte gebeurtenis, een beginnende brand, een gevaarlijke situatie op het werk of bij u thuis… u ziet alles direct dankzij onze camerabeveiliging.

De beste camera’s

Wilt u een analoge of digitale beveiligingscamera met of zonder bekabeling? Dan vormen onze Seegle camera’s dé oplossing. U beschikt over de grootste keuze van analoge en digitale camera’s, zowel voor gebruik binnen als buiten, zonder en met nachtvisie. Het gebruik van een infraroodcamera is eveneens mogelijk.

U wil ingrijpende werkzaamheden vermijden? Opteer in dat geval voor een draadloos netwerk met IP-camera’s die gebruik maken van het internet om gegevens door te sturen. Ook de draadloze GPRS- camera’s van Jablotron die gebruik maken van het gsm- netwerk, bieden hier een oplossing. Met een minimum aan werk en kabels beloven ze toch een maximum aan veiligheid.

 

Onmiddellijk gewaarschuwd

Dankzij Seegle Security vertrekt u met een gerust hart naar uw werk, op vakantie of op zakenreis. Onze camerabeveiliging stuurt u namelijk bij de minste beweging in of rond uw gebouw onmiddellijk via internet een melding op uw smartphone, tablet of PC. Een verwittigd man of vrouw is er twee waard…

Sla direct alarm!

Krijgt u via Seegle Security een alarmmelding van een inbraak, diefstal of brand? Verwittig dan eerst en vooral de hulpdiensten en verzeker u van hun direct ingrijpen om het eventuele gevaar te neutraliseren. Op die manier kiest u voor absolute veiligheid zonder uzelf of anderen in gevaar te brengen en is een aanhouding van mogelijke daders een realistische doelstelling.

Live beelden in hoge resolutie

Het is op elk moment mogelijk om live beelden in hoge resolutie te bekijken. De beelden zijn full HD en dus niet alleen groot maar in normale omstandigheden haarscherp. Met onze speciale beveiligingscamera’s blijven autonummerplaten zelfs dag en nacht bijna in alle omstandigheden leesbaar. Gezichten zijn bijna altijd herkenbaar, waardoor identificatie achteraf vaak makkelijk verloopt en u de politie belangrijke informatie verschaft die tot arrestatie van de daders kan leiden.

Oneindige mogelijkheden

Met Seegle Security houdt u voortaan uw huis, zaak en omgeving in het oog, waar ook ter wereld en op ieder moment van de dag. Onze HD-camera-installatie zorgt voor een compleet toezicht op uw huis, tweede verblijf of bedrijfsgebouw tijdens uw afwezigheid of fungeert als “monitoring device” van uw pand(en).

Uw beelden altijd beschikbaar

Het bekabeld of draadloos HD-camerasysteem bewaart alle opgenomen beelden op een externe server. Bekijk of herbekijk op elk moment de opgenomen beelden, zelfs tot 4 weken terug. Vind zonder problemen het nodige bewijsmateriaal en stuur het snel en eenvoudig door naar het gerecht of de politie.

Menu