Camerabeelden via de iPad? Geen probleem bij dit zakenkantoor

Steeds weten wie bij jou aan de deur staat en ook vlot communiceren met hen? Bij het Argenta-filiaal in Ingelmunster is het de dagelijkse realiteit, dankzij de nieuwe VoIP videoparlofoon.

Het kantoor van Argenta in Ingelmunster staat onder leiding van Jonathan Mertens. Hij koos ervoor om een VoIP videoparlofoon te laten installeren en wou ook vlot de camerabeelden bij het kantoor kunnen bekijken. Seegle Security zorgde daarom voor de integratie van een iPad Pro in het beveiligingssysteem.

Een VoIP videoparloon zorgt ervoor dat je van overal kan spreken met de persoon die bij jou aan de deur staat. Het kan dus via je computer, tablet of smartphone. Bovendien ziet de VoIP videoparlofoon er ook mooi uit, zodat het zeker geen afbreuk doet aan je gevel. Integendeel!

Meer weten over deze optie? Hier lees je meer over onze VoIP-oplossingen.

Camerabeelden via iPad Pro in het kantoor

De zaakvoerder van Argenta Ingelmunster wenste echter niet alleen op zijn smartphone de beelden van de videoparlofoon te zien. Deze zouden ook in het kantoor vlot raadpleegbaar moeten zijn, samen met de camerabeelden die opgenomen werden. Daarom is er een iPad Pro geïnstalleerd die ze vlot zelf kunnen bedienen. En dit tot tevredenheid van de klant zelf.

“Het was een vlekkeloze installatie én een uitstekende service”, aldus Jonathan Mertens over de samenwerking met Seegle Security. “Vooral de professionaliteit, vriendelijkheid en klantgerichtheid van techniekers Lukas en Jonas sprongen in het oog. Een dikke pluim.”

VoIP videoparlofoon

Wil jij ook investeren in een VoIP videoparlofoon, integratie van camerabeelden via een iPad of andere beveiligingsmogelijkheden voor je praktijk of bedrijf?

Volg het goede voorbeeld van Argenta Ingelmunster en neem contact op met Seegle Security.
Wij helpen je graag verder.

Menu