Videofoon VOIP

Privacy gegarandeerd, waar u zich ook bevindt

Met de Voice over IP oplossingen van Seegle Security slaapt u overal op beide oren. Zoals u wellicht weet staat IP voor Internet Protocol. Het signaal van uw videofoon linkt via het internet met uw monitor in de woonkamer maar natuurlijk ook met uw pc, tablet of smartphone. Eenvoudiger kan niet.

Videofoon VOIP

Comfortabel en esthetisch

Zowel de buitenunits als de binnenposten hebben makkelijke, ergonomische bedieningen en ogen bijzonder stijlvol. Naast de gewone intercomfuncties, opent u uw voordeur of poort heel makkelijk vanop afstand met een eenvoudige druk op de knop. Dat is extra comfortabel, zeker in grote appartementen of bedrijfsgebouwen.

 

Uitmuntend qua klank en beeld

Met de videofonie-oplossingen van Seegle uit Roeselare bekomt u enkel de meest geavanceerde systemen. Naast analoge oplossingen biedt Seegle ook digitale videosystemen voor een nog betere kwaliteit. U herkent dus bijna in alle omstandigheden wie er bij u aanbelt, zelfs ’s nachts! Onze videofoons leveren naast ongezien scherpe en grote beelden, een voortreffelijke geluidskwaliteit. Zo hoort u heel klaar en duidelijk wat er buiten gezegd wordt.

Menu