Videofonie Pro Line

Zowel voor uw zaak als voor uw privéwoning of tweede verblijf kiest u graag voor zekerheid. Videofonie biedt hier een eerste oplossing. Het laat u toe om zowel ter plaatse als vanop afstand vooraf te peilen wie zich aanmeldt. Of periodiek de omgeving te bekijken. Seegle Security uit West-Vlaanderen toont u met plezier hoe videofonie u het leven een stuk veiliger maakt.

Detailfoto videofonie pro line

Monitoring vanop afstand

Door het signaal van uw videofoon via het internet door te sturen naar uw smartphone is monitoring vanop afstand mogelijk. Staat de postbode met een pakje aan de deur waarvoor u niet moet aftekenen, dan overlegt u met hem waar hij het pakje best deponeert of verleent u hem toegang tot uw pand zodat hij het pakje gewoonweg in uw hal aflevert.

Bewaking voor één of meerdere sites

Videofonie is geschikt voor uw alleenstaande privéwoning, voor uw appartement aan zee en voor uw bedrijfsgebouwen. Zijn er meerdere ingangen dan plaatsen we meerdere buitenunits. De signalen komen afzonderlijk op uw verschillende toestellen binnen (pc, tablet of smartphone). U houdt op die manier op elk moment het overzicht over al uw onroerende eigendommen. Geef toe, een prettig vooruitzicht.

Menu