Videofonie Advanced Line

Na de installatie van een videofoon krijgen we vaak de reactie: “Waarom heb ik hier niet eerder aan gedacht?”. Kunnen zien wat er zich afspeelt aan uw voordeur of weten wie er zich aanmeldt is inderdaad goud waard. Het biedt u de keuze om een bezoeker toe te laten of te negeren. Net zoals u kiest om een telefoon op te nemen of niet. En natuurlijk is het interessant om een oogje in het zeil te houden. Ongewenste bezoekers laten niet zelden een met een videofoon uitgeruste woning links liggen. Er zijn immers genoeg onbewaakte panden.

 

Detailfotos voor videofonie advanced line

Uitmuntend qua klank en beeld

Met de videofonie van Seegle uit Roeselare bekomt u enkel de meest geavanceerde systemen. Naast analoge oplossingen biedt Seegle ook digitale videosystemen voor een nog betere kwaliteit. U herkent dus zeker wie er bij u aanbelt, zelfs ’s nachts! Onze videofoons leveren niet alleen ongezien scherpe en grote beelden, maar bieden ook een voortreffelijke geluidskwaliteit. Zo hoort u heel klaar en duidelijk wat er buiten gezegd wordt.

Bewaking voor één of meerdere wooneenheden

Videofonie kan zowel in eensgezinswoningen, appartementen als bedrijfsgebouwen geplaatst worden. Of u nu kiest voor één of meerdere buitenunits, één ding is zeker: u houdt uw ganse eigendom perfect in het oog. En ongewenst bezoek? Dat blijft mooi aan de deur staan voor een optimale veiligheid.

Menu