Met sleutel of code

Behoud altijd het overzicht

Welk systeem u ook kiest, u weet in elk geval perfect wie waar en wanneer binnen- of buitengaat. Mensen die op een bepaald moment geen toegang hebben, worden niet binnengelaten. U behoudt op ieder moment van de dag de controle over de toegang tot uw pand.

Met sleutel of code

Constante, eenvoudige beveiliging van de toegang tot elk lokaal

Dankzij onze toegangscontrolesystemen is uw woning of zaak voortdurend beveiligd. De meeste huizen of bedrijven zijn natuurlijk ‘s nachts kwetsbaar, maar ook overdag ontstaan volop risico’s. Met de gepaste toegangscontrole, dekt u zich in tegen gevaren als diefstal, vandalisme of andere schade en beperkt u die tot een absoluut minimum.

Exacte tijdsregistratie

Toegangscontrole is eveneens toepasbaar voor personenregistratie. U hebt op ieder moment een overzicht van het aantal aanwezige medewerkers of bezoekers in uw gebouw. Bovendien weet u wanneer werknemers binnen- en buitengaan en krijgt u exact zicht op hun gepresteerde uren.

 

Toegangscontrole op uw maat

Seegle Security biedt de toegangscontrole of tijdsregistratie die perfect bij u past. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag advies aan onze experten. Zo bepalen we samen het meest geschikte toegangscontrolesysteem voor u.

Menu