Multimedia

De zogenaamde infotainment systemen bieden u de mogelijkheid om in het voertuig te genieten van een hoge geluidskwaliteit voor radio, CD of DVD. Indien gewenst installeert Seegle Security een tv-ontvanger. Het plaatsen van extra beeldschermen is eveneens mogelijk. Via koppelingen met tablet of smartphone bekijkt u deze beelden eveneens op uw favoriet touchscreen device of op uw telefoon.

 

Multimedia
Dashcam camera

Ontdek onze automotive oplossingen voor verhoogde veiligheid en comfort

Dashcam

Dat de dashcam aan populariteit wint in België is geen verrassing: op ons dichte wegennet zijn ongevallen schering en inslag en dan komt een dashcam als geroepen: het laat u toe om aan de hand van het beeldmateriaal te bewijzen wat er echt gebeurd is. De dashcam registreert immers uw volledige autorit. Verwacht wordt dat verzekeringsmaatschappijen binnenkort belangrijke kortingen gaan toekennen op de autopolis voor bestuurders die een dashcam installeren.

En er is meer: mits een aangepaste installatie is het mogelijk om met de dashcam beelden op te nemen zodra iemand in de nabijheid van uw voertuig komt. Dit laat u toe om eventuele aanrijdingen met vluchtmisdrijf of gevallen van vandalisme te detecteren en er aangifte van te doen.
Mag ik zomaar mensen en voertuigen op de openbare weg filmen? Natuurlijk: dat valt onder de vrije nieuwsgaring. Iedereen mag trouwens filmpjes maken aan de Eiffeltoren of andere toeristische attracties. Enkel wanneer u die gaat verspreiden (bijvoorbeeld op Youtube) moet u nummerplaten en/of gezichten onherkenbaar maken.

Dode hoek camera set

Onze automotive dienstverlening omvat onder meer de installatie van achteruitrijcamera’s, dodehoekcamera’s, cruise control, parkeersensoren en zelfs alcoholsloten. Voor professioneel vervoer zijn er systemen voor de beveiliging van de lading door middel van extra sloten in combinatie met detectie van inbraakpogingen.

In sommige gevallen is een verbinding met het intern waarschuwingssysteem van het voertuig mogelijk (signalisatie van olie- of waterpeil en temperatuur van de motor). Natuurlijk is een integratie met het alarmsysteem van uw voertuig mogelijk. Het vereenvoudigt de bediening en de monitoring van de status van uw alarmsysteem.

Onmisbare ondersteuning voor professionals op weg: onze telematics oplossingen

Voor wie dagelijks professioneel op weg is, bieden we heel wat ondersteuning zoals persoon tracking, tijdsregistratie, rijstijlmeting en brandstofbesparing. Voor bedrijfsleiders bieden wij de mogelijkheid om deze gegevens als managementinstrument te gebruiken en een verhoogde productiviteit te behalen door niet harder maar slimmer te werken.

Bedrijven die actief zijn in vervoer of die mobiele ploegen de baan op sturen beschikken tegenwoordig over een brede waaier aan mogelijkheden om de efficiëntie van hun vloot en medewerkers te verhogen. Een overzicht:

 

  • track & trace met feedback naar centrale op kantoor
  • navigatie en live traffic met instellen van de gps vanop afstand
  • tachograaf rij- en rusttijden registratie en realtime overzicht op kantoor van de gegevens
  • route optimalisatie vanop afstand
  • motormanagement voor motorvriendelijk en economisch rijden
  • trailer & asset tracking met overzicht van de positie van alle gemonitorde objecten
  • asset lifecyle management met overzicht van (verwachte) levensduur van de gevolgde objecten
  • prestatie en mobiliteit management met integratie van de geregistreerde gegevens in uw bestaande systemen
  • 2-wegscommunicatie met overdracht van berichten en opdrachten, registratie ervan en integratie in uw systemen
Kies voor ons uitgebreid advies en een pakket op maat van uw profiel of in overeenstemming met de behoeften van uw bedrijf. Mail nu naar Seegle Security.

 

Menu