Autoalarm – anti-indringing

Geluidsalarmen: Anti-indringing

Dankzij hun afschrikkend geluidseffect beschermen geluidsalarmen zowel uw voertuig als de inhoud ervan. Dat laatste is niet onbelangrijk want steeds meer dieven zijn uit op de dure airbags in uw voertuig. Natuurlijk blijven GPS, GSM, laptop en radio andere geliefde doelwitten. Laat ze dus nooit zichtbaar achter in uw voertuig.

Uw anti-indringing alarmsysteem is van topkwaliteit en goedgekeurd volgens de normen AL2 van Incert (vorige VV3)

Ze bieden een bescherming via de beveiliging van deuren, koffer en motorkap (detectie bij doorbreken van de perimeter van het voertuig) en bij volumeveranderingen in het voertuig (detectie op basis van volumetrie).

Autoalarm - anti-indringing

Anticarjacksystemen

Dit type alarmsysteem resulteert bij het in werking treden in een vermindering van de snelheid van het voertuig en verhindert herstarten zodra de motor van het voertuig meer dan 30 seconden stilligt.

Goedgekeurd volgens de AT2 van Incert (vroeger CJ1)

Track & Tracing

Lokaliseert het voertuig en brengt dit ook tot stilstand. Dit type alarmsysteem valt onder de norm TT4 (vroeger CJ2).

Hier is wel geen sprake van vermindering van de snelheid, want immobilisatie van het voertuig is alleen mogelijk op het moment dat men de motor stil legt. De immobilisatie zelf is enkel mogelijk via de meldkamer!

Een tweede optie bestaat erin dat u zelf in eigen beheer een app hanteert waarmee u op elk moment uw voertuig volgt. Zo is het een koud kunstje om uw voertuig op te sporen of terug te vinden op zijn parkeerplaats. Deze systemen bieden echter geen mogelijkheid om het voertuig te immobiliseren.
Erkend installateur voor uw verzekeringsmaatschappij

Seegle Security is een door uw verzekeringsmaatschappij erkend installateur van autoalarmsystemen. Zo bent u zeker van een tussenkomst van de verzekeringsmaatschappij op basis van uw waarborg diefstal in uw autopolis. Ons advies helpt u bij de juiste keuze van uw systeem en in overeenstemming met de vereisten van uw verzekeringspolis.

Beveilig uw mobilhome als uw woning

Seegle Security biedt eveneens oplossingen voor de beveiliging van uw mobilhome. Tegenwoordig is uw motorhome letterlijk een rijdend appartement met een inboedel die personen met minder goede bedoelingen op ideeën brengt. Bovendien vormen de meeste sloten van mobilhomes geen belemmering voor een geoefend inbreker.

Door het plaatsen van een alarmsysteem met deur- en raamcontacten en zelfs met een bewegingsmelder beschermt u zowel de inzittenden als de inboedel van uw voertuig. Deze systemen kunnen uitgebreid worden met een narcosegasmelder. In heel wat gevallen maken inbrekers gebruik van een narcosegas om de inzittenden te verdoven en zo ongestoord hun slag te slaan. De mogelijkheid bestaat om met deze systemen een noodsignaal door te sturen naar uw GSM. Tenslotte is tracking & tracing voor dit type voertuig eveneens mogelijk en, gezien de kostprijs van dergelijke voertuigen, zeker aangewezen.

Beveiliging van voertuigen: taak van een specialist

Doe beroep op Seegle Security uit Roeselare voor de beveiliging van uw voertuigen. U bekomt een uitgebreide risicoanalyse en een grondig en gratis advies dat u toelaat te kiezen voor een opstelling die op uw lijf geschreven is. Neem dus vandaag contact op met onze specialisten.

Interesse in een auto-alarm, een anticarjackingsysteem of in track & tracing? Vraag nu uw gratis offerte!

Menu