Bekabeld of draadloos Jablotron

Jablotron, voor groot en klein

Uw Jablotron is een revolutionair draadloos alarmsysteem voor de algemene beveiliging en inbraakbeveiliging van sites van elke omvang. Het is dus geschikt voor zowel woningen en winkels als voor grotere kantoren, magazijnen, werkplaatsen en grote bedrijven. Het rapporteert inbraken, brand, overvallen en mogelijk andere risico’s. Bij medische problemen is uw alarmsysteem eveneens bruikbaar als persoonlijk alarm (mantelzorg).

Jablotron, meer dan een alarmsysteem

Seegle Security uit Roeselare opteert voor Jablotron voor uw alarminstallatie. Het Jablotron beveiligings- en automatiseringssysteem biedt u meer dan alleen maar bescherming. Wat dacht u van de mogelijkheid om met uw gsm het alarm vanop afstand in- of uit te schakelen, verlichting aan of uit te zetten, rolluiken te bedienen of poorten en hekkens automatisch te sluiten of te openen.

En dat zijn alleen maar de meest courante elektronische bedieningsmogelijkheden want de mogelijkheden op het vlak van automatisering in de woning zijn quasi eindeloos: bediening van apparaten op afstand, beheer van de verwarming, inschakeling van apparaten door detectie van beweging, detectie van opening of via afstandsbediening. U hoeft alleen maar even in te loggen of een sms te versturen en uw systeem reageert feilloos.

 

Eenvoudig in gebruik en gemakkelijk uit te breiden

Professionele inbraakbeveiliging was nog nooit zo eenvoudig. Bediening ter plaatse of vanop afstand, gemakkelijke instelbaar en een aantrekkelijk design! Uw Jablontron heeft het allemaal. De vele uitbreidingsmogelijkheden vormen een andere kracht van uw Jablotron alarmsysteem.

Voor het in- of uitschakelen hebt u de keuze: invoeren van een code op het bedieningspaneel, met gepersonaliseerde magneetkaart of met een codesleutel (meestal een RFID-tag) die u voor het toestel houdt.

 

Flexibele installatie

U wilt uw hal niet ontsieren met panelen en sirenes? Geen nood: het bedieningspaneel en de hoorn van de binnensirene plaatst u waar u wilt, dus evengoed in de garage of bijkeuken. De draadloze installatie maakt het mogelijk om meerdere binnensirenes op verschillende locaties te installeren. U zegt het maar en Seegle Security doet de rest. De enige kabel die u nodig heeft is de 220V-kabel voor de voeding van de centrale en een kabeltje naar de internetmodem. Als back-up maakt u best gebruik van een gsm- simkaart. Zo slaapt u altijd op twee oren…

 

Prestaties van topniveau

Met Jablotron installeert u een systeem dat meer dan 100 draadloze of bekabelde zones beheert en de informatie van allerlei types detectoren en sensoren uitleest, ongeacht het merk. Uw Jablotron is leverbaar met een ingebouwde gsm-module in combinatie met internet (IP) en dus bruikbaar voor de beveiliging van hogere risico’s met een hoge frequentie van melding van de status van uw systeem (de zogenaamde AL2-verbinding). Het systeem beschikt eveneens over een module voor toegangscontrole en/of bezoekersregistratie. Bovendien beschikt u over uitgebreide mogelijkheden om delen van uw pand apart in of uit te schakelen. In gedeelde panden bedient elke gebruiker onafhankelijk van elkaar het systeem. U begrijpt dat dit systeem geschikt is voor zowel kleine woningen als grote bedrijfspanden.

 

Ruim aanbod aan interessante opties

Het is mogelijk uw auto in het pand te beveiligen. Andere interessante toepassingen: open uw automatische poort of garagedeur door tweemaal te knipperen met uw autolichten. Of kies voor onze detector met fotocamera: bij activering maakt het systeem automatisch 4 foto’s, waarvan de eerste met flits. Vervolgens registreert het systeem de afbeeldingen en stuurt het een foto door. U ziet dus direct wat er aan de hand is, wat een gepaste reactie toelaat.

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte

Menu