Volledige bedrijfsbeveiliging voor Soft Carwash Thermote in Gullegem

Soft Carwash Thermote opende net na de zomer van 2023 een gloednieuwe carwash in Gullegem. Niet alleen de wasstraat werd voorzien van innovatieve snufjes, ook voor hun bedrijfsbeveiliging wou de familie Thermote topkwaliteit.

Soft Carwash Thermote is een enorme wasstraat in Gullegem (Wevelgem), in het zuiden van West-Vlaanderen. Deze carwash staat bekend als enorm modern én ecologisch verantwoord, nadat ze in 2023 de deuren opende. Voor hun volledige bedrijfsbeveiliging deden ze een beroep op Seegle Security.

Op de site van Soft Carwash Thermote werd een professioneel branddetectiesysteem voorzien, naast diverse bewakingscamera’s en een nieuw wifi-netwerk. Om het reilen en zeilen te kunnen volgen vanuit het kantoorgedeelte, zijn hier multimediaschermen voorzien met live beelden van de camera’s.

Ook op zoek naar de perfecte partner voor bedrijfsbeveiliging in Gullegem (Wevelgem) of elders in de regio? Aarzel dan niet langer en neem contact op met Seegle Security. Wij helpen je graag verder.

Menu