Modernisering van alarm en branddetectie voor Hubo in Charleroi

Voor het Hubo-filiaal langs de Grand’Rue in Charleroi mocht Seegle een volledig nieuw alarmsysteem en professionele branddetectie voorzien.

De Hubo-winkel in Charleroi is nog relatief nieuw en opende pas in 2019 de deuren. Helaas waren er in die korte tijd toch al meerdere problemen met hun alarmsysteem en branddetectie. Die waren, voor de duidelijkheid door een andere installateur geplaatst.

Seegle Security schoot Hubo te hulp door een volledig nieuw en veel performanter systeem te installeren. Het alarmsysteem en de branddetectie werden dus vervangen en zijn voortaan ook eenvoudig te raadplegen vanuit de Hubo-hoofdzetel in Wommelgem.

Deze samenwerking geeft niet alleen aan dat Seegle Security kan instaan voor een modernisering van beveiligingssystemen, maar ook dat wij graag een inspanning leveren voor onze klanten. Zo verbleven onze techniekers in een lokaal hotel om het project in Charleroi vlot te kunnen afwerken.

Alarmsysteem en branddetectie voor Hubo Charleroi van Seegle Security (8)

Op zoek naar een betrouwbare partner voor je alarmsysteem of branddetectie? Aarzel niet langer en neem contact op met Seegle Security. Wij helpen je graag verder.

Menu