Historisch pand in Izegem krijgt branddetectie, alarmsysteem met camera’s en intelligente videofonie

Architectenbureau Van Damme – Vandeputte verhuisde recent van Roeselare naar Izegem, waar ze een historisch gebouw omtoverden tot een stijlvol nieuw hoofdkwartier. Seegle Security mocht de branddetectie in Izegem voorzien, met daarnaast ook een alarmsysteem met camera’s en toegangscontrole via videofonie.

Een voorbeeld van onze professionele branddetectie in Izegem, vind je sinds kort terug in het gloednieuwe hoofdkwartier van architectenbureau Van Damme – Vandeputte. Hun team renoveerde een historisch pand tegenover het kasteel Blauwhuis. Geschiedenis en hedendaagse snufjes gaan hier hand in hand.

Naast de installatie van de branddetectie, stonden we met Seegle Security bijvoorbeeld ook in voor de installatie van toegangscontrole met intelligente videofonie. Zo weten de zaakvoerders steeds wie aan de deur geweest is, zelfs wanneer ze zelf niet aanwezig zijn. Daarnaast is het uiteraard ook geschikt om enkel de juiste mensen in je gebouw binnen laat.

Last but not least, beschikt architectenbureau Van Damme-Vandeputte over een geavanceerd en hypermodern alarmsysteem met camera’s. Het geheel is bovendien zo geĆÆntegreerd dat het erg discreet aanwezig is in het prachtige interieur.

Ook op zoek naar de perfecte partner voor branddetectie in Izegem of nood aan camera’s of videofonie? Aarzel dan niet langer en neem contact op met Seegle Security. Wij helpen je graag verder.

Menu