Op maat gemaakte brandbeveiliging voor de voertuigen van SUEZ

SUEZ is een groot bedrijf dat zich specialiseert in bodem-, water- en vooral afvalbeheer. Dat houdt in dat ze erg vaak gevaarlijke en brandbare materialen vervoeren. Een optimale brandbeveiliging voor hun voertuigen is dan ook uitermate belangrijk. Hiervoor deden ze een beroep op Seegle, de expert in brandbeveiliging voor bedrijven.

Hypermoderne brandbeveiliging voor voertuigen: meteen op de hoogte bij problemen

SUEZ rekende op Seegle om de vrachtwagens en bestelwagens van de beste branddetectie te voorzien. Deze beveiliging voor voertuigen werd op maat van de klant gemaakt. Zo zijn de rookmelders in de voertuigen verbonden met een ‘black box’ bij de bestuurder. Daarnaast zal ook de dispatch en het bestuur onmiddellijk verwittigd worden, om zo een spoedige en veilige evacuatie te verzekeren. In de dispatch van SUEZ krijgen ze bovendien onmiddellijk de locatie te zien waar het voertuig zich op dat moment bevindt.

 

Optimale brandveiligheid voor bedrijven, ook bij transport met brandbare materialen

SUEZ is actief in de milieu-sector en ontfermt zich vooral over waterbehandeling, afvalbeheer en bodemsanering. Vaak valt het voor dat de voertuigen op weg zijn met batterijen en ander gevaarlijk, brandbaar materiaal.

Een optimale brandbeveiliging voor hun voertuigen is dan ook een absolute must. Het risico op brand is namelijk groter dan bij een doorsnee transport. Het bedrijf nam dan ook volkomen terecht de beslissing om te investeren in de best mogelijke brandbeveiliging om de werknemers en de voertuigen te beschermen.

Brandbeveiliging bedrijven | Brandveiligheid bedrijven

Wil jij ook investeren in brandbeveiliging voor voertuigen of andere professionele beveiliging voor bedrijven? Volg het goede voorbeeld van SUEZ en neem contact op met Seegle Security.
Wij helpen je graag verder.

Menu