Brandalarm en alarmsysteem voor nieuwbouw Hanssens Telecom

Hanssens Telecom verhuisde recent naar een gloednieuw hoofdkwartier. Uiteraard lieten ze het gebouw ook voldoende beveiligen. Daarvoor werkte het Roeselaarse bedrijf samen met Seegle Security.

Hanssens Telecom is sinds 1991 een innovatief telecombedrijf in regio Roeselare. Eind 2021 vond de officiële opening plaats van hun nieuw hoofdkwartier, gelegen in Hof Ter Weze in Roeselare. Met Seegle Security stonden we in voor het brandalarm en alarmsysteem voor de nieuwbouw van Hanssens Telecom.

Gloednieuw gebouw nu ook sterk beveiligd

Het is vanzelfsprekend dat er bij een telecombedrijf heel wat items met een aanzienlijke waarde aanwezig zijn. Voor het gloednieuwe gebouw van Hanssens Telecom was een aangepaste beveiliging dan ook een absolute must. Met Seegle Security voorzagen we een secuur totaalpakket, bestaand uit een brandalarm en alarmsysteem.

Ook een alarmsysteem voor jouw nieuwbouw?

Net zoals Seegle Security instond voor de beveiliging van het nieuwbouwproject bij Hanssens Telecom kan ook jij uiteraard je (nieuw) gebouw door ons laten beveiligen. Dat geldt zowel voor grote bedrijfsgebouwen – zoals het geval is bij Hanssens Telecom – als woningen.

Onze gediplomeerde installateurs nemen steeds de tijd om een installatie op maat van jouw situatie uit te tekenen en zo de best mogelijke beveiliging te voorzien.

Lees meer over:

Ook interesse in een brandalarm en/of alarmsysteem voor je nieuwbouw? Volg het voorbeeld van Hanssens Telecom en neem contact op met Seegle Security. Wij helpen je graag verder.

Menu