Allround beveiliging voor winkel De Kleine Bassin in Waregem

De Kleine Bassin in Waregem is optimaal beveiligd dankzij het alarmsysteem, de camerabewaking en de professionele toegangscontrole van Seegle Security.

De Kleine Bassin is een gevestigde waarde in het centrum en zuiden van West-Vlaanderen. De populaire versmarkt heeft dan ook vestigingen in Roeselare, Kortrijk, Menen en Waregem. Op die laatste locatie stonden wij met Seegle Security recent in voor verschillende beveiligingsvoorzieningen.

Alarmsysteem, camerabewaking en toegangscontrole

Net als iedere zaak die goed draait, is het ook voor De Kleine Bassin belangrijk om een professionele beveiliging te voorzien en potentiƫle inbrekers te slim af te zijn. Seegle Security installeerde daarom zowel een alarmsysteem als camerabewaking, zodat de volledige site constant gemonitord kan worden.

Naast deze beveiliging voor de winkel, werd er ook toegangscontrole geplaatst. De Kleine Bassin bevindt zich namelijk in een behoorlijk drukke winkelzone. Op die manier kan er geen ongewenst bezoek langskomen als de winkel gesloten is.

Beveiliging voor winkels en meer bij Seegle Security

Met Seegle Security staan we in voor de beveiliging van winkels, andere soorten bedrijven en ook particuliere woningen. Een samenwerking start dan ook steevast met een bezoek ter plaatse, zodat we gericht kunnen inspelen op de kwetsbare punten van uw locatie. Net daarom is iedere installatie anders en helemaal aangepast aan de klant.

 

Lees meer over:

Ook interesse in onze allround beveiliging voor je winkel? Stap in de voetsporen van De Kleine Bassin in Waregem en neem contact op met Seegle Security. Wij helpen je graag verder.

Menu