Beveiliging voor bedrijven: treed in de voetsporen van ON TIME

ON Time is een gespecialiseerde koerierdienst met vestigingen in Heule (Kortrijk), Antwerpen, Rotselaar, Temse en Nijvel. Aangezien er zich aardig wat waardevolle spullen bevinden in de verschillende distributiecentra, besloot ON TIME te investeren in inbraakbeveiliging van topkwaliteit. En daarvoor klopten ze uiteraard aan bij Seegle Security.

Alarmsysteem, camerabewaking én toegangscontrole

In onze beveiliging voor bedrijven – en dus ook bij ON Time – zijn er verschillende mogelijkheden. Wij komen dan ook graag ter plaatse om een ideale beveiligingsoplossing te voorzien, aangepast aan jouw specifieke situatie.

Aangezien het bij ON TIME over grotere sites met waardevolle voorwerpen gaat, werd er gekozen voor een stevig totaalpakket. Zo combineert ON TIME voortaan een alarmsysteem met camerabewaking én toegangscontrole voor de verschillende distributiecentra. Mogelijke inbrekers worden op die manier niet alleen tegengehouden of afgeschrikt, maar bij een inbraak zal ook meteen het alarm afgaan en staan de criminelen duidelijk op camera.

Betere nachtrust dankzij onze beveiliging voor bedrijven

Of het nu om je eigen huis of je onderneming gaat, het spreekt voor zich dat je steeds een zo veilig mogelijke omgeving wil creëren. Hoewel een inbraak helaas nooit honderd procent zeker voorkomen kan worden, is het wel mogelijk om de kans drastisch te verkleinen. Dat is het geval als je kiest voor de professionele (inbraak)beveiliging van Seegle Security.

Ben je af en toe toch nog ongerust, ondanks de installatie van een alarmsysteem, toegangscontrole en/of camerabewaking? Onze installaties bieden de mogelijkheid om je woning of bedrijfsomgeving eenvoudig te monitoren op je eigen telefoontoestel. Zo ben je altijd en overal gerustgesteld en geniet je binnenkort gegarandeerd van een betere nachtrust.

Wil jij ook investeren in professionele inbraakbeveiliging of andere beveiliging voor bedrijven? Treed dan in de voetsporen van ON TIME en neem contact op met Seegle Security.
Wij helpen je graag verder.

Menu