Groepspraktijk kiest voor complete aanpak met alarm, camerabewaking en branddetectie

Deze groepspraktijk uit Roeselare is een gespecialiseerd medisch centrum, geleid door vier dokters. Terwijl zij zich ontfermen over de gezondheid van hun patiënten, lieten ze de volledige beveiliging van hun groepspraktijk aan Seegle Security over.

Wie bij de Roeselaarse groepspraktijk aanklopt, rekent op deskundigheid en veiligheid. Die lijn trekken de dokters zelf ook door naar hun gebouw zelf. Zo rekenen ze op Seegle Security voor de volledige beveiliging van de groepspraktijk.

Alarminstallatie, camerabewaking én branddetectie

Bij de start van het project kwam een Seegle-expert ter plaatse om de noden in kaart te brengen. Op die manier stippelen we een aanpak op maat uit. In overleg met de klant werd geopteerd voor de plaatsing van een alarminstallatie, gecombineerd met camerabewaking. Zo is de delicate apparatuur in de praktijk steeds uitstekend beveiligd.

Ook de branddetectie van het gebouw werd tevens aan de alarminstallatie gekoppeld. Zo kunnen de dokters voor de complete beveiliging van hun gebouw – van inbraakpreventie tot brandbeveiliging – bij hetzelfde duidelijke systeem terecht. En uiteraard blijft Seegle Security paraat staan in geval van moeilijkheden.

Wil jij ook investeren in kwalitatieve allround beveiliging voor je praktijk of bedrijf?

Volg het goede voorbeeld van de Roeselaarse groepspraktijk en neem contact op met Seegle Security. Wij helpen je graag verder.

Menu