Professionele bedrijfsbeveiliging op maat van doe-het-zelfwinkel Hubo

Het nieuwe filiaal van Hubo in Kuurne schakelde Seegle Security in voor een optimaal beveiligings- en branddetectiesysteem, met daarnaast ook een professionele toegangscontrole. De keten staat dan wel bekend als doe-het-zelver, als het over hun veiligheid gaat, doen ze het gelukkig niet zelf.

Hubo is een Belgische doe-het-zelfketen met een uitgebreid en kwalitatief assortiment merkproducten. Ondertussen heeft Hubo 157 winkels, hiermee verzilveren ze een pioniersrol op de Belgische doe-het-zelfmarkt.

Doeltreffende bedrijfsbeveiliging

Met een winkelaanbod dat zo’n 25.000 doe-het-zelfartikelen telt en een winkeloppervlakte van meer dan 2.000 vierkante meter is beveiliging een absolute must. Hubo Kuurne koos er dan ook voor om te investeren in de professionele bedrijfsbeveiliging van Seegle Security. Om de ideale beveiligingsoptie voor Hubo te voorzien kwam Seegle Security ter plaatse langs. Hierna werd een voorstel uitgewerkt volledig op maat van Hubo.

Al blijft de filosofie van Seegle Security overal dezelfde identiek: je bedrijfsterrein zo goed mogelijk beveiligen. Op deze manier wordt de kans op inbraak geminimaliseerd of kan er bij een incident teruggevallen worden op belastend beeldmateriaal. Ook wanneer je onderweg bent, kan je een oogje in het zeil houden. Seegle Security voorziet je namelijk van de mogelijkheid om op elk moment alles te monitoren. Naast een goed beveiligd bedrijfsterrein komt deze slimme technologie ook je gemoedsrust ten goede.

In het geval van Hubo Kuurne volstond niet alleen de installatie van een alarmsysteem, maar werd ook toegangscontrole voorzien. Zo kan perfect ingesteld worden welke personen toegang hebben tot bepaalde ruimtes en worden ongewenste gasten buitengehouden.

Brandveiligheid? Een garantie bij Hubo Kuurne

In het uitgebreid productassortiment van Hubo zitten heel wat materialen die snel vuur kunnen vatten, zoals bepaalde bouwmaterialen, hout of diverse gereedschappen. Met een goed branddetectiesysteem dekt Hubo zich in tegen grote menselijke of materiële schade.

Seegle Security verdeelt en installeert de betere brand- en rookmelders, dit alles met het nodige advies. Zo is het systeem steeds aangepast aan jouw noden en de oppervlakte die beveiligd moet worden.

Ook interesse in een professionele bedrijfsbeveiliging, zowel om de kans op inbraken te verkleinen als het risico op uitslaande branden te beperken? Volg het goede voorbeeld van Hubo Kuurne en neem contact op met Seegle Security. Wij helpen je graag verder.

Menu