Draadloos alarmsysteem voor je woning? Deze klant uit Roeselare koos voor Seegle Security

Met Seegle Security helpen we heel wat bedrijven en winkels beveiligen, maar ook particulieren kunnen steeds op ons rekenen. Wil je bijvoorbeeld een draadloos alarmsysteem voor je woning, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We schetsen onze werkwijze aan de hand van een testimonial uit Roeselare.

Als er één iets positief was aan de coronacrisis, dan was het wel het dalende aantal woninginbraken. Helaas gingen de cijfers weer in stijgende lijn, zodra het normale leven hervatte. Steeds meer particulieren halen dus een alarmsysteem in huis voor extra gemoedsrust. Zo kan je zonder zorgen een weekendje weg of op reis.

Draadloze bewegingssensor - Draadloos alarmsysteem woning

Klant uit Roeselare: “Onopvallend draadloos alarmsysteem”

Wie een beroep doet op Seegle Security mag rekenen op een persoonlijke aanpak en deskundige uitleg. Dit staven we graag met de getuigenis van een jong koppel uit Roeselare, dat bij ons een draadloos alarmsysteem aankocht.

“Nog voor er sprake was van een offerte, kwam een expert van Seegle Security bij ons langs. Hij bekeek ons volledige huis erg grondig, zowel binnen als buiten. Op basis daarvan werden de mogelijke pijnpunten vastgesteld”, klinkt het. “Aangezien ons huis een halfopen bebouwing is, kan men relatief eenvoudig de achterzijde van het huis bereiken. Er werd dan ook op gehamerd om de grote vensters achteraan goed te beveiligen. Zo kwamen er niet alleen bewegingssensoren in huis, maar ook nog magnetische detectoren aan het raam. Een extra beveiliging voor het zwakste punt in ons huis dus.”

“Ons huis is recent gebouwd en modern ingericht. We wilden dan ook liefst geen overtollige kabels in huis. Daarom is het draadloos alarmsysteem in de woning zeker een troef. Het valt niet of nauwelijks op en de sensoren zijn helemaal niet groot. Uit het gesprek met Seegle Security kwam naar boven dat wij ook heel wat materiaal in onze tuinberging bewaren. Voor een beperkte meerprijs kon ook hier een bewegingssensor op hetzelfde systeem aangesloten worden, zodat ook deze ruimte optimaal beveiligd is als wij niet thuis zijn.”

Eenvoudige bediening voor het alarmsysteem in je woning

Niet alleen het proactieve advies van Seegle Security, maar ook de vlotte installatie en eenvoudige bediening vielen in de smaak. “De bediening is eigenlijk kinderspel. Je kan gebruikmaken van het controlepaneel in huis, maar ook gewoon van de app op je smartphone. In het prille begin is het natuurlijk een uitdaging om je alarm niet te vergeten, maar je bent dit heel snel gewoon”, klinkt het bij de klant uit Roeselare.

“Dankzij ons draadloos alarmsysteem van Seegle Security zijn wij alvast weer helemaal gerust, nadat er in de buurt enkele incidenten voorvielen. Bovendien zijn wij nu niet verbonden aan dure maandabonnementen, zoals bij enkele grote spelers op de markt wel het geval is. Je bent verzekerd van een erkende installatie en koopt deze zelf aan. Seegle Security zorgt zelfs voor de verplichte registratie bij de politie.”

Wil jij ook investeren in een draadloos alarmsysteem voor je woning?
Aarzel dan niet langer en neem contact op met Seegle Security. Wij helpen je graag verder.

Menu